under heaven 03

Aan alle donateurs van het toekomstige werk: Under heaven 03
–> Hartelijk dank voor uw donaties!

Het is mogelijk om Under heaven 03, zij het in een iets aangepaste vorm, uit te voeren.
Ik waardeer het zeer dat u op basis van mijn eerder gerealiseerde werken en een enkele schets genoeg vertrouwen had om een donatie te doen.
Tevens laat u zien dat u geld over heeft voor een kunstwerk dat in de openbare ruimte komt te staan en daarna door iedereen gratis te bekijken is.
Het voordekunst project laat zien dat de grotere autonome kunstprojecten zonder subsidie erg moeilijk te realiseren zijn. Vooral als er geen geen
substantiele bedragen vanuit het bedrijfsleven gedoneerd worden.

/

Via een donatie kunt U helpen het project “Under heaven 03” te financiëren.

Donateur worden gaat heel simpel via ING intenetbankieren:

rekening nummer : 6756147 t.n.v. Don Leo

–> Gaarne onder vermelding van: Under Heaven03 en uw mailadres
[gebruik voor de @ een -]
De financiële transacties verlopen via ING en daardoor veilig.

Als donateur word u niet alleen symbolisch mede eigenaar van het “onbereikbare eiland”, maar u ontvangt ook cadeaus. van ansichtkaarten met “groeten vanaf het eiland” tot een boottocht. Tevens word u als donateur [of bedrijf] vermeld op de officiele site en word u vermeld bij het kunstwerk zelf.

Naast de bijdragen die al zijn ontvangen via voordekunst.nl hoop ik zo de het bedrag aan te vullen zodat er een extra timmerman ingehuurd kan worden en er gewerkt kan worden aan meerdere interieurs en een onderhoudsplan.

omschrijving: Under Heaven 03:

Midden in een vijver in Amsterdam Nieuw West heeft Van Munster van het stadsdeel een eiland gekregen, waarop hij een construct wil gaan bouwen.

Het wordt een plek waar je graag zou willen zijn.

Een “onbereikbaar” mini-landschap waar rechtlijnige architectonische bouwwerken samen gaan met de natuur. Een samenspel van contrasterende combinaties.

Een klein eiland met stroomvoorziening middenin de waterpool.
“Op het eiland komt een bergstructuur met waterval die overgaat in een soort villa-construct. Aan het terras een zwembad met azuurblauw water, een parelwit strandje met aanlegsteiger en een eeuwig bloeiende Japanse kers.
Alles op minder dan de helft van de ware grootte. Een maat die voor kinderen “real size” is. ‘s Nachts brand er licht in de villa en klinkt er soms muziek vanachter de gesloten gordijnen.”

De schaal verschilt van 1:28 tot 1:2

Zittend op een van de bankjes of om het eiland heen lopend kan de toeschouwer fantaseren over hoe en waar hij op dat eiland zou willen verblijven of wonen.


/
boven: Avro programma Kunstuur over project Under heaven 02 en een uitzending van Nieuwsuur over voordekunst.nl

 

_

 

 

 


Grotere kaart weergeven

boven: artikel in Heart Society

boven: ‘De massa als de nieuwe mecenas’, NRC 26-09-2010

intervieuw: http://voordekunst.blogspot.com/

Comments are closed.