Canvas PROJECT:
Canvas PROJECT:

Canvas PROJECT:

Ein goldener berg

Word donateur van het “Canvas project “ 

De meeste werken van Van Munster zijn te groot voor de tuin van de gemiddelde Nederlandse kunstverzamelaar
In Amsterdam Nieuw West ligt een vijver die van Munster mag gebruiken om zijn kunstwerken te exposeren, voordat ze uiteindelijk vernietigd worden.

Most works of Van Munster are too large for the garden of the average Dutch art collector. Therefor van Munster can show the works at places like Art Rotterdam and the pond in Amsterdam Nieuw-West. For this project, there is a crownfunding campaign. 

Uw donatie is welkom om de werken een tweede leven te schenken:….
To give the work a second life, your donation is welkom:…

Accound name:  Don Leo
Bank name: ING
IBAN: NL55INGB0006756147
BIC: INGBNL2A

Please mention “Ein Goldener Berg” and your email adres [use a – sign instead of a @ sign]
Gaarne onder vermelding van: “Ein Goldener Berg” en uw mail adres.
gebruik i.p.v. een @ een –
De financiële transacties verlopen via ING en daardoor veilig.

web-Goldberg

“Ein goldener berg” verrijst uit vijver Art Rotterdam

Midden op het privé landgoed van de erven van “de Rode Baron”, de familie Von Richthofen, was het werk Ein Goldener Berg te zien.

Veel installaties van Van Munster zijn groot en slechts tijdelijk te zien. Na een tentoonstelling worden de werken gesloopt en afgevoerd naar de vuilstort. Alles wat rest is de herinnering en een foto…

Van Munster was verheugd met de uitnodiging van Art Rotterdam om een van zijn werken te redden. Het sluit naadloos aan bij een onlangs overeengekomen overeenkomst met Burgemeester en wethouders van Amsterdam om een vijver in Nieuw West te kunnen gebruiken om zijn installaties nog eenmaal aan een breed publiek in Nederland te tonen, voordat ze vernietigd worden.

Ein goldener berg zal als eerste werk naar Amsterdam verscheept worden maar is eerst in de vijver van Art Rotterdam te bezichtigen.

Comments are closed.