île Flottante : hoogste punt bereikt
île Flottante : hoogste punt bereikt

Op uitnodiging van stadsdeel West  met medewerking van Sponsoring door en 

Een vermogende collectioneur laat een villa bouwen in de Erasmusparkgracht in Amsterdam West. De villa op het eiland heeft grote raampartijen waar gordijnen achter hangen. Af en toe kan men vanaf de wal naar binnen gluren en een blik werpen op zijn kunstverzameling.

Adres: Erasmusparkgracht tegenover Mercatorstraat 107 in Amsterdam West

A wealthy collector will build a villa in the Erasmus Park Canal in Amsterdam West. The villa on the island has large windows where curtains hang behind. Occasionally one can peek inside from the shore and take a look at his art collection.

boven: maquette wordt binnenkort vernietigd

 

 

Comments are closed.